Litografia commemorativa Horta10  

4a175333-7e3d-47f6-8ebf-6bae73c7d995
Facebooktwitterlinkedin

Com molts/es de vosaltres sabeu, Horta10 és una plataforma que neix amb motiu del 10è aniversari de l’accident d’Horta de Sant Joan, en què els amics David, Jaume, Pau, Jordi i Ramon ens varen deixar.

Des del passat mes de març la plataforma Horta10 està duent a terme una sèrie d’accions i activitats  encaminades a homenatjar i recordar a David, Jaume, Pau, Jordi i Ramon.

És en aquest context que us volem presentar una litografia commemorativa que ha estat creada per l’artista Josep Serra mitjançant la tècnica digital “Autodesk Sketchbook”. La litografia, que porta per nom “Retorns”, podeu adquirir-la via online a través d’aquest enllaç. Els beneficis que se n’obtinguin aniran destinats a sufragar les despeses dels actes d’Horta10.

Litografia numerada commemorativa amb motiu del 10è aniversari de l’incendi d’Horta de Sant Joan

COMPRAR LITOGRAFIA 

Títol: Retorns

Autor: Josep Serra i Tarragón

Tècnica: Digital executat amb programari Autodesksketchbook

Dimensions: 50 x 35 cm

Material: Paper de cotó 100% de 310 grams

 

Facebooktwitterlinkedin

Autor: Pau Costa Foundation

La Fundación de Ecología del Fuego y Gestión de Incendios Pau Costa Alcubierre (PCF) tiene la ambición de ser una plataforma de información en gestión de los incendios forestales, a la vez que un instrumento de difusión e investigación en la ecología del fuego.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *