Dues ofertes de feina a la PCF (2018/04-2018/05)

Facebooktwitterlinkedin

La Pau Costa Foundation és una entitat internacional, sense ànim de lucre, que lidera un canvi profund en la percepció que la societat té del foc a través de la divulgació de coneixements en l’ecologia del foc i en la gestió dels incendis forestals i les emergències en general, des de l’àmbit tècnic i de recerca, fent-los assequibles al món operatiu, al món acadèmic i la societat en general. Alhora és una plataforma de referència internacional que fa possible l’intercanvi d’informació, formació i coneixement.

La Pau Costa Foundation obre un nou procés selectiu per contractar dos/dues tècnics/ques per cobrir dos llocs de feina en el marc del Programa de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya: (1) tècnic/a ambiental i (2) tècnic/a en comunicació. Les condicions d’aquestes dues ofertes de feina s’adjunten a continuació:

 

Facebooktwitterlinkedin

Autor: Pau Costa Foundation

La Fundación de Ecología del Fuego y Gestión de Incendios Pau Costa Alcubierre (PCF) tiene la ambición de ser una plataforma de información en gestión de los incendios forestales, a la vez que un instrumento de difusión e investigación en la ecología del fuego.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *