Dues Ofertes de Feina a la PCF (2018/02-2018/03)

Facebooktwitterlinkedin

La Pau Costa Foundation és una entitat internacional, sense ànim de lucre, que lidera un canvi profund en la percepció que la societat té del foc a través de la divulgació de coneixements en l’ecologia del foc i en la gestió dels incendis forestals i les emergències en general, des de l’àmbit tècnic i de recerca, fent-los assequibles al món operatiu, al món acadèmic i la societat en general.

Alhora és una plataforma de referència internacional que fa possible l’intercanvi d’informació, formació i coneixement.

La Pau Costa Foundation obre un nou procés selectiu per contractar dos/dues tècnics/ques amb coneixements en incendis forestals per: (1) desenvolupar tasques de cartografia i (2) donar suport en altres tasques relacionades amb emergències. Les condicions d’aquestes dues ofertes de feina s’adjunten a continuació:

Facebooktwitterlinkedin

Autor: Pau Costa Foundation

La Fundación de Ecología del Fuego y Gestión de Incendios Pau Costa Alcubierre (PCF) tiene la ambición de ser una plataforma de información en gestión de los incendios forestales, a la vez que un instrumento de difusión e investigación en la ecología del fuego.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *