Concurs Flami i Flamota

Facebooktwitterlinkedin

IMG-20161216-WA0011

L’entrega dels premis del Concurs Flami, patrocinat per Reale Gandesa, es va dur a terme el divendres dia 16 de desembre a les 18h a la Biblioteca de Gandesa, a la mateixa sala on s’ha realitzat l’exposició Art&Fire.

El jurat va estar format per un representant de la Pau Costa Foundation (Ruth Domènech), un representant de Bombers de la Generalitat de Catalunya (Càndid ) i la professora de plàstica de l’escola Puig i Cavaller.

Els encarregats de l’entrega de premis van ser: el Sr. Carles Luz (Alcalde de Gandesa), un representant de Reale Gandesa i la Mariona Borràs (Pau Costa Foundation). El premi va ser una Tablet per a tota la família.

IMG-20161217-WA0008

Abans de l’entrega de premis es va estrenar el vídeo en què havien participat els alumnes de l’escola Puig i Cavaller durant el taller MEFITU (16 i 17 de juny):
http://www.paucostafoundation.org/blog/2016/06/27/mefitu-gandesa-i-cat/


Guanyador: TIPUS DE FOCS

IMG_20161216_182945

Primer Finalista:

IMG_20161216_184823

Segon Finalista:

IMG_20161216_184833

Aquesta activitat s’ha enmarcat en la tasca sobre sensibilització a nens i professors del projecte europeu de la DG ECHO eFIREcom.

Facebooktwitterlinkedin

Autor: Pau Costa Foundation

La Fundación de Ecología del Fuego y Gestión de Incendios Pau Costa Alcubierre (PCF) tiene la ambición de ser una plataforma de información en gestión de los incendios forestales, a la vez que un instrumento de difusión e investigación en la ecología del fuego.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *