El Mefitu a les Gavarres!

Facebooktwitterlinkedin

logo-mefitu-negre

Durant el curs escolar 2014-2015 dins les activitats pedagògiques que s’ofereixen des del Consorci de les Gavarres s’inclou el Mefitu, l’objectiu és protegir i gestionar l’espai natural de les Gavarres per això s’ integra la temàtica dels incendis forestals al massís de les Gavarres.

El Consorci de les Gavarres és un Consorci d’administracions locals format per 19 ajuntaments amb terme municipal a l’Espai Natural Protegit de les Gavarres, els Consells Comarcals del Gironès i del Baix Empordà, la Diputació de Girona i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.

OFERTA D’ACTIVITATS PEDAGÒGIQUES AL MASSÍS DE LES GAVARRES CURS 2014/2015

Durante el curso escolar 2014-2015 dentro de las actividades pedagógicas que se ofrecen desde el Consorcio de las Gavarres se incluye el Mefitu, con el objetivo de proteger y gestionar el espacio natural de las Gavarres, por ello se integra la temática de los incendios forestales en el macizo de las Gavarres.

El Consorcio de las Gavarres es un Consorcio de administraciones locales formado por 19 ayuntamientos con término municipal en el Espacio Natural Protegido de las Gavarres, los Consejos Comarcales del Gironès y el Baix Empordà, la Diputación de Girona y el Departamento de Agricultura, ganadería, Pesca, Alimentación y Medio Natural de la Generalidad de Cataluña.

Facebooktwitterlinkedin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *