JC: Iniciatives econòmiques en un paisatge que crema

Facebooktwitterlinkedin

IMG_8056

Diversos tècnics, gestors, empresaris, treballadors de l’administració i del món de la recerca, artesans i treballadors forestals, van realitzar plegats una jornada sobre l’emprenedoria i les noves oportunitats d’activitat econòmica lligada a la prevenció d’incendis forestals a la zona de Colomers-Vilopriu-Viladasens. Es van compartir experiències, intercanviar impressions, en un debat obert i participatiu. El Journal Club sobre Iniciatives econòmiques en un paisatge que crema es va dur a terme en dues parades o escenaris de debat, a Gaüses i a Pins.

Pròximament us podreu descarregar les CONCLUSIONS DEL JOURNAL CLUB SOBRE INICIATIVES ECONÒMIQUES EN UN PAISATGE QUE CREMA

També podeu consultar la GALERIA DE FOTOS DE LA JORNADA

—–

Varios técnicos, gestores, empresarios, trabajadores de la administración y del mundo de la investigación, artesanos y trabajadores forestales, realizaron juntos una jornada sobre el emprendimiento y las nuevas oportunidades de actividad económica ligada a la prevención de incendios forestales en la zona de Colomers-Vilopriu-Viladasens. Se compartieron experiencias, intercambios de impresiones, en un debate abierto y participativo. El Journal Club sobre Iniciativas económicas en un paisaje que quema se llevó a cabo en dos paradas o escenarios de debate, en Gaüses y Pins.

Próximanente os podreis descargar las CONCLUSIONES DEL JOURNAL CLUB SOBRE INICIATIVAS ECONÓMICAS EN UN PAISAJE QUE QUEMA

También puede consultar la GALERÍA DE FOTOS DE LA JORNADA

IMG_8128

Facebooktwitterlinkedin

0 opiniones en “JC: Iniciatives econòmiques en un paisatge que crema”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *