Bombers europeus es formen a Catalunya en foc tècnic

Facebooktwitterlinkedin

[CAT] Del 25 de febrer al 2 de març, la Fundació Pau Costa junt amb l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya acullen i formen a un grup d’una vintena de Bombers provinents de fora de l’Estat Espanyol. Podeu seguir les formacions pel twitter de la FPC i les fotos les podeu consultar clicant aquest enllaç.

[ESP] Del 25 de febrero al 2 de marzo, la Fundación Pau Costa junto con el Institut de Seguretat Pública de Catalunya acogen y forman a una veintena de Bomberos europeos. Podéis seguir las formaciones vía twitter y podéis consultar algunas fotos en el enlace de facebook

[ENG] From February 25 to March 2, Pau Costa Foundation together with the Institut de Seguretat Pública de Catalunya welcome and train some twenty European Firefighters. You can follow trainings via twitter and you can check some photos on the facebook link.

bombers europeus

Facebooktwitterlinkedin

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *