Estratègies en extinció d’incendis forestals – Jornada tècnica i de camp

Facebooktwitterlinkedin

Formació a campEl dia 24 de març de 2012, es va realitzar el curs: Estratègies en extinció d’incendis forestals, a Colldejou (Tarragona). Aquesta jornada es va organitzar conjuntament entre el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natual i la Fundació d’Ecologia del Foc i Gestió d’Incendis Pau Costa Alcubierre. Van assistir-hi un total de 37 persones, principalment de l’àmbit de les ADF, Bombers i Enginyers forestals.

La jornada de formació va girar entorn dels aspectes tècnics del disseny de les infraestructures de prevenció d’incendis forestals, de la seva execució i del seu manteniment, així com de l’operativitat i servei pels mitjans d’extinció.

Clica a l’enllaç següent per mirar les fotografies de la jornada: Fotografies de la Jornada de camp a Colldejou

Facebooktwitterlinkedin

0 opiniones en “Estratègies en extinció d’incendis forestals – Jornada tècnica i de camp”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *